In dit project zoeken wij informatie bij foto's uit het archief van Sanatorium St. Jozefheil in Bakel. We vragen om een beschrijving van de afbeelding, de locatie en als het kan een datering. Voor dit project kun je je nu aanmelden.

In dit project zoeken wij informatiebij foto's uit het archief van Sanatorium St. Jozefheil in Bakel. We vragen om een beschrijving van de afbeelding, de locatie en als het kan een datering. Voor het beschrijven van foto’s en andere afbeeldingen leggen wij zo veel mogelijk gegevens vast. Bij de instructies zit een overzicht met globale aanduidingen van series in deze fotocollectie, maar er ontbreekt nog informatie. Wij hopen dat jij ons daarbij kan helpen!

Als je je aanmeldt om mee te helpen, krijg je foto’s te zien waarbij de beschrijvingen nog niet compleet zijn. We hopen dat je ons kunt helpen met het beschrijven van de afbeeldingen. We willen graag weten wie of wat er op een foto staat, waar de foto genomen is en wanneer wat er op de afbeelding staat (ongeveer) zich heeft afgespeeld. De foto’s worden één voor één getoond met daarnaast een aantal velden om in te voeren. Vind je de afbeelding te klein? je kunt het kader rechtsonder in de hoek verslepen om het beeld groter te maken. In de Invoerinstructie lees je meer over dit project.

Bij dit project hebben wij vijf afbeeldingen om te oefenen toegevoegd. Je kunt bij de oefenafbeeldingen de ingevoerde gegevens niet opslaan.

 

Aanmelden voor dit project

Statistieken

Hulpdocumenten

Invoerinstructies
Oefenen

Deelnemers

A.C.J. Lange
Projectleider
A.C.J. Lange
Controleur
5 deelnemers
Vrijwilligers